Confectii Metalice

Atelierul nostru dispune de echipamente de ultima generatie pentru prelucrarea diferitelor profile din otel carbon si oteluri inoxidabile cat si de personal bine calificat care poate executa o gama variata de repere din otel, fier forjat, inox, alama, aluminiu. Modelele pe care le executam sunt in mare parte unicat, fiind rezultatul inspiratiei de moment a proiectantilor nostri, avand ca punct de plecare dorinta si nevoia clientului. Totodata suntem incantati atunci cand suntem provocati in a executa modele deosebite propuse de dumneavoastra. Va invitam sa ne provocati...

Porti auto

Pot fi batante, rulante sau suspendate. Optional se poate monta kit de automatizare cu deschidere prin telecomanda sau pot fi comandate printr-un terminal GSM.

Porti auto pietonale

Se poate monta optional interfon sau videointerfon.

Panouri de gard

De asementa ulterior montarii sistemelor de imprejmuire se poate opta si pentru placarea acestora cu policarbonat, stiplex sau chiar sticla securizata sau laminata. Grilaje decorative sau antiefractie.
Putem realiza o gama larga de grilaje adecvate atat pentru un apartament amplasat la parterul unui imobil, un spatiu comercial sau pentru o vila moderna.

Trafoare

Doriti o solutie mai sigura si totodata deosebita pentru inchiderea spatiului dintre vangurile scarii si nu doriti o balustrada clasica? Realizarea unui trafor ar putea fi o solutie. Pot fi realizate din diferite materiale si conbinatii cum ar fi inox, fier, sticla, vitralii, lemn.

Balustrade pentru balcoane, terase sau scari

In functie de destinatia, amplasarea, stilul arhitectural al imobilului puteti alege modelul si materialele care se potrivesc.
Va punem la dispozitie o gama variata de modele si materiale din care puteti alege. Putem realiza balustrade din: fier forjat la cald sau torsionat la rece, inox, aluminiu, alama, sticla securizata si / sau laminata, vitralii, lemn masiv, in orice conbinatie care incanta vizual, respecta standardele de siguranta si protectie.

Scari de interior sau exterior

Structuri din inox placate cu aluminiu striat.
Lemn cu vanguri din lemn si trepte din lemn stratificat.
Elicoidale cu structura din inox si trepte de lemn.

STRUNJIRE

:
  • strunjirea reprezinta procedeul de prelucrare prin aschiere, cu cea mai frecventa utilizare, fiind metoda de baza pentru obtinerea corpurilor cilindrice.
  • procedeul de strunjire este concretizat printr-o mare productivitate ceea ce il face sa capete o larga raspandire. Precizia de prelucrare este sufficient de ridicata, astfel incat pentru multe situatii, strunjirea poate constitui operatia finala de prelucrare.

FREZARE

:
  • frezarea a devenit o metoda universala de prelucrare prin aschiere, din ce in ce mai complexa dar extreme de productiva. Se diferentiaza de strunjire prin faptul ca se pot prelucra mai multe tipuri de suprafete.
  • se pot prelucra suprafete plane, suprafete plane inclinate. Se pot executa operatiuni de frezare de canale:dreptunghiulare, unghiulare, in forma de coada de randunica, canale de pana deschise sau semicirculare.

GAURIREA

:
  • Gaurirea cuprinde toate metodele de prelucrare a gaurilor cilindrice intr-o piesa. Aceasta se realizeaza cu ajutorul burghielor de diferite tipuri si dimensiuni.

FILETAREA

:
  • Este operatiunea de prelucrare a filetelor prin aschiere sau deformare plastic la rece. Sculele pentru filetare sunt diverse:filiere,tarozi, freze din carbon monobloc, freze cu placute amovibile.

Tipurile de sudura pentru care suntem calificati

:
  • Sudura electrica cu electrod inveliti bazici sau rutilici;
  • Sudura in mediu protector;

Dispunem de instalatii de sudura TIG si WIG. Putem suda profile de inox si aluminiu in curent dublu pulsat. Sudarea se face fara afectarea materialului cu radiatii de Wolfram, deoarece amorsarea electrodului se produce cu inalta frecventa.