Despre Ferocom

Avand o experienta de 25 de ani in domeniul prestarilor de servicii in domeniul prelucrarilor metalice si lucrarilor deconstructii civile si industriale , ne recomandam a fi un partener solid si de incredere pentru realizarea proiectelor dumneavoastra.Firma noastra dispune de personal calificat, o baza de productie moderna echipata cu echipamente si utilaje de constructii de ultima generatie , elemente esentiale pentru finalizarea in conditii optime a contractelor asumate.

ISTORIC

Societatea Comerciala Ferocom srl , a fost infiintata in anul 1992 in cta ,avand ca obiectiv principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

Incepand cu anul 1995 ne am axat activitatea si in domeniul constructiilor civile si industriale.

Ca un raspuns la dezvoltarea si maturizarea pietei in sectorul confectiilor metalice , din anul 2000 societatea incepe sa produca lucrari din fier forjat si torsionat, multe dintre ele fiind lucrarii unicat. Deasemenea utilizarea otelului inoxidabil ca si material utilizat in domeniul amenajarilor de interior si exterior ia amploare,motiv pentru care decidem sa investim in retohnologizarea echipamentelor de lucru si calificarea personalului pentru noile procese de productie , accesand pentru aceste investitii si programe de finantare cu fonduri europene.

Anul 2009 pentru noi s a concretizat in abordarea cu succes a unor noi domenii cum ar fi confectiilemetalice pentru sectorul de constructii navale si montajul de echipamente industriale.

2011-2014 - Investitiile din domeniul Producerii de energie eoliana , au facut sa ' bata un vant prielnic pentru dezvoltare si pentru Ferocom a.i. am reusit sa contractam o serie de lucrari de terasamente si constructie de drumuri tehnologice in cadrul dezvoltarii mai multor proiecte de Parcuri eoliene din Dobrogea. Pentru indeplinirea acestor contracte din nou am mizat pe investiile in achizitionarea unor utilaje performante specifice pentru astfel de lucrari . Si din nou am reusit sa realizam parte din aceste investitii si prin Accesarea unor programe de finantare cu fonduri europene.
In urma investiilor realizate in achizitia de utilaje specifice pentru lucrari de terasamente si constructii de drumuri , in mod constant realizam lucrari diverse de sapaturi mecanizate, transporturi de materiale cu autocamioane de santier si articulate , lucrari de infrastructura si suprastructura pentru constructii civile si industriale, pentru constructia de drumuri si poduri ,pentru diverese lucrari de geniu.

2015-prezent - Pentru eficientizarea activitatilor firmei am dezvoltat un departament de prestari servicii in regim de inchiriere cu toate utilajele de mare si mica mecanizare de care dispunem.

Obiectivul nostru:

Infiintata acum 25 de ani ,la inceputul anului 1992 din dorinta de a depasi limitarile si barierele existentei din perioada comunista, societatea a reusit sa progreseze si sa evolueze constant prin adoptarea si implementarea principiilor economiei de piata capitaliste.

Societatea noastra are un ritm de dezvoltare dinamic, suntem permanent in cautarea unor noi oportunitati de preogres . Obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune solutii si servicii in domeniul constructiilor/confectiilor metalice. O marturie a caltatii serviciilor si produselor noastre este portofoliul de peste 1100 de clienti format in cei 25 de ani de activitate.

Statement:

Infintata acum aproape 20 de ani, la inceputul anului 1992 din dorinta de a depasi limitarile si barierele existentei din perioada comunista, societatea a reusit sa progreseze si sa evolueze constant prin adoptarea si implementarea principiilor economiei de piata capitaliste.

"Obiectivul meu... cele de mai sus sa fie valabile si in anul 2032 la 40 de ani de la infintarea Ferocom."