TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Obligații generale
Vizitarea sau contactarea utilizând site-ul www.ferocom.ro indiferent de mijloace (online, telefonic, email, etc.) atrage automat acceptarea termenilor și condițiilor enunțate mai jos. Acest site este administrat de către compania SC FEROCOM SRL, care vă fi denumita în continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda și cumpără servicii prin intermediul site-ului www.FEROCOM.ro, vă fi denumita în continuare Beneficiar.

2. Conținutul site-ului

Firma SC FEROCOM SRL își rezerva dreptul de a aduce modificări sau a actualiza conținutul acestui site fară un anunț în prealabil. Totalitatea conținutului site-ului www.ferocom.ro este proprietatea SC FEROCOM SRL și este aparat de legislația în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea fară acordul SC FEROCOM SRL, a oricăror elemente din conținutul site-ului, se pedepsește conform cu legilor aflate în vigoare (fie administrativ, fie civil, fie penal). Orice încălcare a drepturilor de autor, care poate aduce un prejudiciu site-ului www.ferocom.ro poate fi semnalata la adresa de email contact@ferocom.ro.

3. Politica de confidențialitate
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC FEROCOM SRL se obliga să administreze în condiții de siguranță și doar în scopurile specificate, datele personale furnizate de către clienți. Colectarea datelor personale se face în scopul de a onora comenzile (eliberarea facturilor), publicitate (Campanii Google Ads, newsletter) și de a realiza unele statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite clienților.
Toate informațiile cu caracter personal sunt colectate de către SC FEROCOM SRL numai în condițiile în care acestea au fost furnizate de către client.
Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Clientul are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și să solicitate ștergerea acestora. Exercitarea acestor drepturi este posibila printr-o cerere scrisa, datata și semnata, trimisa la adresa sediului firmei, Str. Fantanele 25, sau la adresa de e-mail contact@ferocom.ro.
Pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului care găzduiește site-ul www.ferocom.ro sau acțiunilor unor terțe persoane nu sunt în responsabilitatea SC FEROCOM SRL.

4. Tentativa de frauda
Orice tentativa de acces neautorizat a serverului, bazelor de date, conturillor de e-mail, datelor personale sau a conținutului site-ului www.ferocom.ro vă fi raportata către autoritățile competente și vă face obiectul unei plângeri penale.

5. Litigii
Toate litigiile care pot apărea intre Beneficiar și Furnizor vor fi rezolvate pe cale amiabila. Pentru orice problema care poate fi considerata litigiu apelați numărul +4 0722 602 248, de luni până vineri intre 08:00 și 17:30. În cazul în care rezolvarea conflictului nu este posibila pe cale amiabila, competenta revine Instanțelor de Judecata Romane, de pe raza municipiului Constanta.
Prin vizitarea și comandarea de servicii prin orice mijloc (comanda online folosind formularele de contact de pe site, telefonic, email, etc.), Clientul confirma că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implica totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.

Ne dorim ca fiecare client, sa fie multumit de utilajul inchiriat.. Dispunem de o gama variata de utilaje terasiere, transport basculabil si agabaritic

SERVICII

ÎNCHIRIERI UTILAJE

CONTACT

Copyright © 2020 FEROCOM. Toate drepturile rezervate

Made with ❤ by S.ANA